Польський Візовий Центр у Івано-Франківську

Польська віза

Шенген віза

Шенгенські візи

Візи до Польщі

Робочі візи

Реєстрація на польську візу

Реєстрація на чергу

Робота в Польщі

Центр візової підтримки CVS

Карта поляка

Шенгенська річна віза

Допомагаємо отримати запрошення: Робочі, Бізнес, Гостьові

Болгарська туристична віза

Відкривається на пів року (180 днів) з терміном перебування 3 місяці (90 днів), або трьохмісячна з перебуванням 30 днів.

Для відкриття цієї візи необхідні такі документи:

1. Закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців ( після закінчення відпочинку );
2. Фото розміром 3.5 х 4.5 у кількості – 1 шт. ( не скановане!);
3. Анкета (заповнена від руки)
Для дітей:
1. Власний закордонний паспорт (проїзний документ) з терміном дії не менше 6 місяців ( після закінчення відпочинку) або вписана дитина в закордонний паспорт до супроводжуючого;
2. Фото розміром 3.5 х 4.5 у кількості – 1 шт.;
3. Копія свідоцтва про народження;
4. Копія свідоцтво про шлюб батьків, якщо всі перебувають на різних прізвищах; (оригінал просимо взяти в поїздку)
5. Нотаріально завірена копія дозволу на виїзд за межі України від батьків (у разі виїзду з іншою особою) або від одного з батьків (у разі виїзду з одним із батьків); оригінал обов’язково мати при собі в поїздці для пред'явлення на кордоні
Для пенсіонерів :
1. Копія пенсійного посвідчення;
Для студентів:
1. Копія студентського квитка.

Час виготовлення 2 тижні.

Вартість такої візи складає 75 євро. Для дітей до 18 років вартість складає 30 євро.

Для студентів та пенсіонерів -(мінус) 35 євро за наявності відповідного посвідчення.


Без особистої присутності в посольстві.
Для оформлення цієї візи Вам необхідно завітати у наш офіс за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Короля Данила 20 офіс 3.
Необхідно принести перелічені документи і через 20 днів забрати паспорт з візою

Карта проїзду до Центру візової підтримки